WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - EGR Zonhoven  7 - 2  (5-1)

DATUM 22-09-2006  21:15

DOELPUNTEN 4 min Jaap Van Bavel 1-0; 8 min Richard Smaal 2-0, 9 min Richard Smaal 3-0, 13 min Pappola 3-1, 17 min Ali Houri 4-1, 19 min Mo El Morabet 5-1, 24 min Jaap Van Bavel 6-1, 30 min Ahmdoche 6-2, 39 min Mo El Morabet 7-2²

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Raf Govers, Bart Michiels, Mo El Morabet, Ali Houri, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Tom Gijsbrechts (doelman), Philip T'Seyenen, Gregory Vermeulen

Wedstrijdverslag:

In een goed gevulde sporthal Berckhoven heeft Krijnen Keukens Malle de eerste thuiswedstrijd met overtuigende 7-2 cijfers gewonnen tegen EGR Zonhoven.

Krijnen Keukens Malle speelde opnieuw vanuit een ijzersterke organisatie en kwam na 4 minuten verdiend op voorsprong via aanwinst Jaap Van Bavel. Zijn landgenoot en tevens nieuwkomer, Richard Smaal dikte de voorsprong in de 8ste en 9de minuut verder aan tot 2-0 en 3-0. Het scoreverloop doet misschien anders vermoeden maar het is helemaal niet zo dat de EGR Zonhoven niet meedeed in deze wedstrijd. De bezoekers verweerden zich wel degelijk maar stuitte vaak een sterk keepende Birger Maes van Malle. In de 13de minuut lukte Zonhoven wel de aansluitingstreffer maar via Ali Houri kwam Krijnen Keukens opnieuw op een 4-1 voorsprong. De eerste speelhelft wel ook gekenmerkt door vele blauwe kaarten en dus 10-meters waarvan Krijnen Keukens Malle er maar liefst drie onbenut liet. Op het einde werd Peter Hilven van Zonhoven met een rode kaart van het veld gestuurd. Krijnen Keukens Malle profiteerde via Mo El Morabet om de voorsprong te vergroten tot 5-1. Na rust zakte het niveau van de wedstrijd maar het algemene beeld bleef identiek, namelijk Krijnen Keukens dat vrij eenvoudig de voorsprong kon vasthouden door een zeer sterke teamprestatie met uitblinkersrol voor doelman Maes. Jaap Van Bavel en Mo El Morabet scoorden nog voor de thuisploeg terwijl Ahmdoche iets meer dan de eer redde voor de Limburgers. Uiteindelijk won Krijnen Keukens de wedstrijd met exact dezelfde cijfers als vorige week, namelijk 7-2